Μπουζούκια Φωτάεριο στο Γκάζι με Πλούταρχο

fotaerio

Μια πάρα πολύ σπουδαία συνεργασία ξεκινάει το φετινό χειμώνα στον Ικτίνο κατάστημα φωταέριο τοπίο βρίσκεται στην οδό Πειραιώς στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στην περιοχή του γκάζι και δεν είναι άλλο παρότι συνεργασία της Νατάσας Θεοδωρίδου με τον ανεπανάληπτο πίσω μεριά. Σπουδαία καλλιτέχνης Αραχναίων και πάλι τη συνεργασία της με τον μεγάλο καλλιτέχνη Χρήστο Μενιδιάτη αυτή τη φορά στον θερινό μαγαζί φωταέριο.

Είναι πρώτη φορά που συνεργάτης θερινό μαγαζί και δηλώνει πάρα πολύ μουδιασμένη αυτή στη νέα του συνεργασία. Τι μπορεί να πει κανείς γι’ αυτή την τόσο μεγάλη καλλιτέχνη οποία θα ξεσηκώσει το Γκόσμο με τις αλλεπάλληλες επιτυχίες που έχει όλα τα χρόνια τραγούδια όπως μια κόκκινη γραμμή και πάρα πολλά άλλα θα μας ξεσηκώσουν και θα μας κάνουν να χορέψουμε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Τι μπορεί να πει κανείς για το Χρήστο Μενιδιάτη οποίος είναι να δυστυχώς μεγάλος καλλιτέχνης και η τραγούδησε πάρα πολύ σπουδαίες πίστες σε όλη την Ελλάδα και κυρίως στην Αθήνα. Δεν υποφέρω που συνεργάζεται στον θερινό μαγαζί οι δύο καλλιτέχνες καθώς το προγούμενο χρονιά συνδέθηκαν στην θερινή πίστα Βοξ. Δηλώνει πάρα πολύ ευτυχισμένη για αυτή τη νέα συνεργασία. Το μαγαζί θα λειτουργεί κανονικά Παρασκευή Σάββατο 2 ήμερο ενώ εμφανιστεί ξεκινήσουν από τα μέσα Σεπτεμβρίου και θα συνεχίσει συνεχιστούν μέχρι και τέλη σεζόν. Οι τιμές κυμαίνονται στα 140 ανά τέσσερα άτομα για την απλή φιάλη ενώ θα υπάρχουν και αντίστοιχα φοιτητικά πακέτα τα οποία θα κυμαίνονται στα 140 ανά έξι άτομα Παρασκευή Σάββατο.

Για τα φυτικά πακέτα θα απαιτείται με κάποιο φοιτητικό πάσο. Η τιμή ποτού είναι στα 15 € για κάθε άτομο ενώ η δεύτερη κατανάλωση πηγαίνει στα 10 € το άτομο με κάθε εκάστοτε νέα κατανάλωση να κυμαίνεται στα 10 €. Να πούμε ότι ώρα που σε λες να πούμε ότι ώρα πόσο επικίνδυνο μαγαζί φωταέριο στο γκάζι θα ξεκινάει από τις 11 η ώρα και θα συνέχιζε κανονικά μέχρι και τις πρώτες πρωινές ώρες. Η Νατάσσα Θεοδωρίδου γεννήθηκε το  Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη και δεν άρεσε πολύ μικρή ηλικία να φανεί το ταλέντο της. Μοναδικές επιτυχίες οποίες όλοι αγαπήσαμε και τραγούδησαν όλα τα χρόνια που συμβαίνει θερινό μαγαζί Vox και στα Λονδίνα μαγαζιά Ιερά Οδός τραγουδούσε η Νατάσα Θεοδωρίδου τραγούδι σκίζει πίστες στη Θεσσαλονίκη που γνώρισε πάρα πολύ μεγάλη επιτυχία.

Επιτυχίες από μια μεγάλη καλλιτέχνιδα η οποία έχει χιλιάδες οπαδούς να την ακολουθούνε από νεολαία φοιτητές και όχι μόνο. Η Ήρα θα σε ωριμάζει συνηθίσει εμφανής και εκπλήξεις και δεν είναι λίγα μαγαζιά τα οποία εμφανίστηκε το καλοκαίρι του 2016 στην επαρχία και στο ξωτερικό για να τραγουδήσει για τους οπαδούς της. Δηλώνει κάτι πάρα πολύ εστιασμένη για τη συνεργασία αυτή καθώς για πρώτη φορά που θα τραγουδήσουν εβδομάδες φωταέριο. Ένα πλήρως σε φιλικό μαγαζί με αμφιθεατρική για μόρφωση πολύ σύγχρονο περίμενε το ανακαλύψετε. Κάντε κράτηση στο 210 2001256 και εξασφάλισαν τραπέζια τον χθεσινό σχήμα που θα μονοπωλήσουν-η διασκέδαση Ι.Κ.Α. της έχουν ξεκινήσει και όλοι δηλώνουν έτοιμοι για τη νέα εμφάνιση Δώριο για τη νέα σεζόν. Μπορείτε επίσης να κάνετε θανατωνόταν κρατήσεις για τον θερινό σχήμα άμεσα γρήγορα και δωρεάν.

Τραγούδια θα ακούσουμε της Νατάσας Θεοδωρίδου από τους ομώνυμους δίσκους όπως είναι το απέναντι ζωή μου εργασία έχω μια αγκαλιά Νατάσα έρωτας δεν ξέρεις να αγαπάς διαδρομή Σαλονίκη Αθήνα τόση αγάπη πώς να χαθεί υπεύθυνη μου δεύτερη αγάπη να πάω Θεοδωρίδου και πάρα πολλές άλλες επιτυχίες από τους ομώνυμος δίσκος οποίος είναι πάρα πολύ αγαπητή. Το ιθαγενή και το Χρήστο Μενιδιάτη οποίος έχει πάρα πολύ σπουδαίες επιτυχίες οποίες γίνανε αγάπες από τον κόσμο και κυρίως από τη νεολαία. Και ορισμένοι γιατροί τραγουδήσει πολύ μεγάλα μαγαζιά σε Θεσσαλονίκη αλλά κυρίως στην Αθήνα και έχει συνέλθει ξανά με τη Νατάσσα Θεοδωρίδου στον θερινό κέντρο Vox. Μετά τις χάρτινες εμφανίσεις γνωστών Ικτίνο μαγαζί ορισμένοι δια της ξεκινάει τη χειμερινή σεζόν δίπλα στη Νατάσσα Τορίχος 1 ντουέτο το οποίο θα κλέψει την παράσταση και δημιουργήσει εντύπωση.